مقالات

ویدئو وال

ویدئو وال

ویدئو وال: 

در جامعه مدرن امروز تمامی مراکز بزرگ گردشی یا تجاری و اداری بارای خدمات رسانی هرچه بهتر به مشتریان در حال رقابت با همدیگر هستند.

برای همین موضوع هر چه بیشتر بتوانند اطلاع رسانی بهتر به مشتری انجام دهند قطعا در این رقابت رتبه ی بهتری ره کسب خواهند کرد.

در کشورهای پیشرفته به این مرحله از اطلاع رسانی رسیده اند که بجای استفاده از روشهای سنتی مثل پوستر ها و بروشور ها و اعلامیه ها از نمایشگرهای تصویری استفاده کنند تا زیبایی و جلو خاصی به دنیای تبلیغات و اطلاع رسانی ببخشند.

با زیاد شدن این نوع تبلیغات در جهان نیاز به نمایشگرهایی با امکان استفاده در تمامی مراکز بزرگ احساس میشد.

با توجه به اینکه از تلویزیون ها و نمایشگرهای خانگی نمیتوان در مراکز بزرگ تجاری و …. به مدت زیاد استفاده کرد بنابراین شرکت های معروف دنیا برآن شدند که بتوانند محصولی را طراحی و روانه بازرا کنند که بتواند این نیاز را برآورده کند.

دز این زمان بود که نمایشگرهای نسل جدید بوجود آمدند که به آنها ویدئو وال گفته میشود.

ویدئو وال

تعریف ویدئو وال (Video Wall) ؟

نمایشگر نسل جدید یا ویدئو وال VIDEO WALL که در بعضی از جاها با نام نمایشگر دیواری (Display Wall) نیز شناخته میشود که هدف اصلی آن ها ایجاد تصویری با ابعاد بزرگ میباشد به این منظور این نمایشگرها را در کنار هم قرار میدهند تا یک تصویر را بصورت واحد نمایش دهدند.

این نمایشگرها بصورت کارکرد 24ساعت (البته بعضی از مدلها بصورت 18ساعت) در طول هفته و 365روز سال طراحی و ساخته شده اند، تا مراکز بتوانند انواع عکسها و ویدئو ها را با فرمتهای مختلف برای عموم به نمایش بگزارند.

نرم افزار کاملا فارسی ویدئو وال امکان تعریف پنجره های متعدد در سایز و موقعیت های دلخواه را برای نمایش همزمان ورودی های مختلف فراهم می نماید.

واسط گرافیکی کاربری نرم افزار (کنترلر ویدئو وال) امکان دسترسی سریع و آسان ورودی ها و مدیریت منعطف تصاویر را میسر می سازد.

انواع مختلف ویدئووال

1 – سیستم ویدئو وال های ال سی دی – LCD Video Wall

ویدئووال های LCD شامل چندین نمایشگر صنعتی می باشند که با طراحیهای چشم نواز کنار یکدیگر قرار میگیرند. این نوع نمایشگرها بر خلاف پنل های مورد استفاده در نمایشگر های خانگی، دارای قاب یا بزل (Bezel) بسیار باریکی هستند.

یکی از مهمترین مواردی که هنگام خرید ویدئو وال باید به آن توجه کرد، فاصله قاب تا قاب (Bezel to Bezel) این نمایشگرها است.

(ضخامت خطی که بعد از نصب بین نمایشگرها ایجاد میشود)، فاصله مرسوم قاب تا قاب (Bezel to Bezel) در نمایشگرهای ویدئو وال ۴٫۹ میلیمتر، ۳٫۵ میلیمتر و ۱٫۸ میلیمتر می باشد.

امروزه به لطف تلاش شرکت های معتبر فعال در این عرصه و بهره گیری از تکنولوژی های نوین صنعتی، این فاصله به عدد شگفت انگیز ۰٫۸۸ میلیمتر (کمتر از ۱ میلیمتر) رسیده است. (طبیعتا با کاهش این فاصله قیمت محصولات افزایش مییابد)

2 – سیستم تابش نور از پشت DLP Rear projection

این نوع از سیستم پخش یکپارچه تصاویر از تکنولوژی لامپ تصویر یا پروژکشن بهره می برد.

همانند تلویزیونهای خانگی قدیمی، به علت استفاده از لامپ تصویر، این نوع محصولات دارای ابعاد بسیار بزرگی هستند و بیرون زدگی از بخش پشت نمایشگر بسیار زیاد است.

این نوع نمایشگرها قابلیت استفاده بصورت ۲۴ ساعته را دارا میباشند، ولی به دلیل عمر نسبتا پایین لامپهای تصویر پروژکتور، هزینه نگهداری بالایی جهت تعویض لامپ های تصویر دارند.

نقطه عطف این نمایشگرها قاب یا بزل بسیار نازک در حد صفر میلیمتر است، که بیشتر برای مکان هایی که خطوط بزل محدود کنند است مورد استفاده قرار میگیرند. از معایت دیگر این محصولات میتوان به آلودگی صوتی و حرارتی بسیار بالا اشاره نمود.

3 – صفحات دات پیچ ال ای دی – LED Wall

همانطور که از نام این محصول پیداست، تصاویر از کنار هم قرار گرفتن نطقه ها (لامپ های) LED در کنار یکدیگر بصورت پیوسته ایجاد میشوند. هر چقدر اندازه این نقاط LED و فاصله آنها از هم کم تر باشد، کیفیت تصویر افزایش پیدا می کند.

اندازه نقاط را با دات (Dot) اعلام میکنند و اعداد مرسوم در بازه ۱ الی ۱۵ می باشد. (هر چقدر این عدد پایین تر باشد قیمت محصول افزایش پیدا میکند) هر چقدر فاصله بیننده از صفحات دات پیچ بیشتر باشد، امکان مشاهده تصاویر با کیفیت بالاتر افزایش مییابد.

بیشترین کاربرد این سیستم در اماکن بیرونی (Outdoor) میباشد چون تغییرات دمایی و برف و باران آسیبی به این سیستم نمیرساند.

مصرف بسیار زیاد برق و آلودگی حرارتی بسیار بالا از معایب این محصول میباشد. از مزیت های مهم این محصول نداشتن هیچ گونه بزل است.

کاربرد های ویدئو وال

1.سیستمهای چند منظوره ( Multi Surveillance Systems ).
2.مورد استفاده در کلیه سازمانها و ارگانها.
3.مراکز کنترل شهری (کنترل ترافیک، مدیریت بحران، نیروگاهها، مراکز اورژانس، شهرداریها، استانداریها، فرمانداریها، مراکز آتش نشانی، مراکز. 4.پلیس، اتاقهای مانیتورینگ، اتاق های دیسپاچینگ، برجهای مخابراتی، صدا و سیما و …).
5.اتاق کنترل مراکز صنعتی (خطوط تولید کارخانجات، نیروگاه ها، سدهای آبی و …).
6.اتاقهای فرمان ( نفت، گاز، برق، مخابرات، آب و فاضلاب، پتروشیمی و …).
7.استودیو ها ی پخش تلویزیونی، اتاق های مانیتورینگ و Broadcasting و …

کاربرد های ویدئو وال

8.مراکز نظارتی و حفاظتی (کنترل دوربین های مداربسته و مانیتورینگ مجتمع های تجاری و مسکونی بزرگ و …).
9.مراکز نظامی، ستادهای فرماندهی، کنترل مراکز حساس، زندانها، پادگانها و …
10.فرودگاهها، ایستگاهای راه آهن، پایانه های مسافربری و … ( به منظور تبلیغات، اطلاع رسانی، اتاق کنترل، اعلام مسیر، اطلاعات و زمان حرکت و …).
11.مراکز پایانه درون شهری، مترو، اتوبوسرانی، تاکسیرانی و … ( به منظور تبلیغات، اطلاع رسانی، اتاق کنترل، اعلام مسیر، اطلاعات و زمان حرکت و …).

امیدواریم که از این وبلاگ استفاده لازم را برده باشید.

پیشنهاد میکنیم دیگر وبلاگ های ما را نیز مطالعه کنید.

ویدئو وال، ویدئو وال، ویدئو وال، ویدئو وال، ویدئو وال، ویدئو وال، ویدئو وال.، ویدئو وال، ویدئو وال، ویدئو وال، ویدئو وال، ویدئو وال، ویدئو وال، ویدئو وال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *